logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...
ŽÁDOST O KONTAKT ZAVOLEJTE MI, PROSÍM


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


ONLINE Chůva pro děti v dětské skupině # pro rozdílový kurz - AM Solvo
Dle novely o dětských skupinách je poskytovatel povinen zajistit, aby činnost, kterou se uskutečňuje výchova a péče o dítě v dětské skupině, byla vykonávána alespoň 1 pečující osobou s odbornou způsobilostí ve zdravotnické oblasti nebo profesní kvalifikací Chůvy pro děti v dětské skupině. [pro posk

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Oracle databáze: Úvod do SQL (ORA1)
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Re: Dotaz ke kurzu: Oracle databaze: Uvod do SQL (ORA1)
- komentář #3276 ze dne: 2011-05-13 13:47:43 (-> 3273)
  • Dobry den, dekuji za Vas zajem. Certifikaci na OCA je bohuzel potreba slozit v nejakem testovacim centru VUE, ktere Oracle nabizi, my mame VUE ale Oracle netestujeme. Doporucuji Vam na certifikaci firmu Computer Help v Praze na Blanicke ul. Kontakt je pani Veronika Petráňová. To by tedy byla informace k ziskani titulu. Co se tyka pripravy, aprobace OCA se sklada ze 2 zkousek, jedna je ze zakladu SQL na Oracle a druha ze zakladu administrace Oracle databaze. U nas temto dvema oblastem odpovidaji kurzy ORA1 a ORA4 - viz odkazy. Takto Vas muzeme na zkousku pripravit, a urcite to bude take vyzadovat dalsi Vase samostudium. Mame i nejake materialy a cvicne testy, ktere bychom Vam na skoleni dali. ORA4 zacina bohuzel uz v pondeli, to asi nestihnete. Skoda. Mejte se zatim co nejlepe a dekuji za dotaz. Srdecne zdravi, Radek HavelkaOdkaz(y): 27.06.2011 - Oracle databáze: Úvod do SQL (ORA1) - Brno16.05.2011 - Oracle 10 11g Workshop: Administrace databáze – úvodní kurz (ORA4) - BrnoOracle databáze: Úvod do SQL (ORA1)Oracle 10 11g Workshop: Administrace databáze – úvodní kurz (ORA4)


Dotaz ke kurzu: Oracle databaze: Uvod do SQL (ORA1)
- komentář #3273 ze dne: 2011-05-12 12:03:35
  • Dobrý den, mám zájem o tenhle kurz. CHci se zeptat, zda po absolování kurzu je možné získat certifikát? Konkrétně myslím OCA cert.. POkud ne, tak která Vaše školení nabízí získání uvedeného certifikátu. Předem děkuji za odpověd. S pozdravem Pavel Macháč





-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Oracle databáze: Úvod do SQL (ORA1)

Kurz Introduction to Oracle SQL je určen pro uživatele databází Oracle8i, 9i, 10g, 11g, 12c. Seznamuje s technologií Oracle Database s principy relační databáze a programovacím jazykem SQL. Studenti se naučí pracovat s jazykem SQL, získají znalosti nutné k zadání dotazů, naučí se vytvářet databázové objekty. Pro školení je využívána poslední verze Oracle XE.
* Úvod, odlišení příkazů SQL a příkazů SQL
* Plus; přihlášení do databáze pomocí aplikace iSQL
* Plus; ovládání aplikace SQL
* Plus a SQL Developer, použití operátorů SET Vyhledání dat pomocí příkazu SQL SELECT; Použití aritmetických operátorů a operátorů řetězení v příkazech SQL; použití klauzule WHERE k výběru specifických řádků; použití logických výrazů v klauzuli WHERE; použití výrazu LIKE k porovnání textových hodnot; logické podmínky AND, OR, NOT; priorita operátorů Zadání kartézského součinu - CROSS JOIN; zadání přirozeného spojení - NATURAL JOIN; omezení přirozeného spojení na vyjmenované sloupce – JOIN USING; zadání obecného spojení – JOIN ON; spojení tří a více tabulek; levé, pravé a plné vnější LEFT, RIGHT a FULL OUTER JOIN Řazení výsledných řádků pomocí klauzule ORDER BY Popis a použití skupinových funkcí; seskupování řádků pomocí klauzulí GROUP BY; filtrování výsledných řádků pomocí klauzule HAVING; klauzule ROLLUP, CUBE, GROUPING Použití funkcí typu DATE a numerických funkcí; použití funkce SYSDATE k načtení aktuálního data, implicitní formát; zavedení tabulky DUAL jako prostředku k zobrazení výsledků výrazu; správa dat v různých časových pásmech Použití klíčového slova DISTINCT se skupinovými funkcemi; jak nakládají agregační funkce s hodnotou NULL; seskupení dat podle více než jednoho sloupce; jak se vyhnout neplatným dotazům pomocí skupinových funkcí Doporučení pro používání poddotazů; různé typy poddotazů - jednořádkové poddotazy, skalární poddotazy; skupinové funkce v poddotazech; nekorektní příkazy v poddotazech; víceřádkové poddotazy; použití množinových operátorů IN, ANY a ALL ve spojení s poddotazy; vliv prázdné hodnoty ve výsledku poddotazu na vnější dotaz Použití operátoru UNION ke sjednocení několika množin řádků, eliminace duplicitních řádků; použití operátoru UNION ALL k vyloučení eliminace duplicit; operátor INTERSECT; operátor MINUS Používat příkazy DML INSERT, UPDATE,DELETE; používat příkazy DDL pro tvorbu tabulek, indexů,constraintů a view Práce s flashback dotazy Uložení příkazů SQL do dávkových souborů Správa objektů pomocí pohledů datových slovníků Řízení uživatelského přístupu Hierarchické načtení dat; Podpora pro použití regulárních výrazů a nerozlišování velkých a malých písmen


... Zpět ke kurzu  -> Oracle databáze: Úvod do SQL (ORA1)



PC-DIR Real, s.r.o.

Nabízíme počítačové kurzy pro běžné uživatele i top IT experty.

Nyní to představuje více než 400 druhů školení Microsoft, IBM, HP, Cisco, Citrix, SUN, Novell, VMware, Check Point, Oracle, Linux/Unix, Internet, Navision CRM, komunikační technologie a VoIP, bezpečnost ICT, grafika a DTP. Jsme autorizovaný Microsoft Certified Partner for Learning Solutions a poskytujeme autorizovaná oficiální MOC školení, dále akreditaci MŠMT pro rekvalifikace , testy a certifikace znalostí Pearson VUE.


PC-DIR Real, s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: CUKRÁŘ, CUKRÁŘKA PRO VÝROBU ZÁKUSKŮ A DORTŮ v dubnu 2024 - Havířov, Karviná, Frýdek Míste
^